Darrere l’ampolla. Set preguntes per… En Pere Martorell. De Muller.

Com vas començar al món del vi?

La família havíem plantat vinyes feia temps i arribà un punt que vam determinar que el millor era elaborar i comercialitzar les nostres pròpies collites. Dit i fet, vam començar el que havia de ser un petit celler. Mentre l’estàvem construint sorgí la possibilitat d’adquirir la firma De Muller, i d’aquesta manera la idea inicial de petit celler es va convertir en un projecte de més envergadura on es va continuar amb productes clàssics de De Muller i amb nous productes que provenien de les nostres vinyes.

Descriu els teus vins en 3 paraules.

Passió, dedicació i plaer.

Un vi que no sigui teu.

Clos d’Estournel de Burdeos.

Parla’ns del futur, teniu cap projecte en marxa?

Ja fa temps que volem incorporar una nova Denominació d’Origen als nostres Cellers però potser en aquest moment prioritzo la incorporació del meu fill Eduard que està aportant joventut, il·lusió i empenta als nostres productes.

Què ames i què odies del món del vi?

El que més em satisfà de casa nostre és que treballem des de la vinya fins a l’ampolla i que aquest producte ha estat desenvolupat pel teu equip, que és un producte viu on tothom hi ha participat amb esforç per a la satisfacció dels nostres clients.La llàstima és que malgrat tot no deixa de ser un treball on has de tenir uns resultats per a continuar amb esperit empresarial.

El teu últim maridatge perfecte.

Uns pèsols saltats amb llagostins indiscutiblement amb un Chardonnay De Muller.

Volem agrair-te que hagis confiat en Dicomsa per a distribuir De Muller. Per què nosaltres?

Potser ara diré un tòpic però és com ho sento, en un principi varem començar perquè ens van dir que és una bona empresa i solvent, després vaig anar coneixent les persones que en formaven part i vaig veure que la família Omedes són el que es diu bona gent.

Gràcies Pere.